- idUS
- Listar por autor
Listar por autor "Madueño Luna, José Miguel"
Mostrando ítems 1-7 de 7
-
Artículo
Analysis of the Functionality of the Feed Chain in Olive Pitting, Slicing and Stuffing Machines by IoT, Computer Vision and Neural Network Diagnosis
Lucas Pascual, Alberto; Madueño Luna, Antonio; Jódar Lázaro, Manuel de; Molina Martínez, José Miguel; Ruiz Canales, Antonio; Madueño Luna, José Miguel; Justicia Segovia, Meritxell (MDPI, 2020)Olive pitting, slicing and stuffing machines (DRR in Spanish) are characterized by the fact that their optimal functioning ...
-
Artículo
Applying Remote Sensing Methods to Estimate Alterations in Land Cover Change and Degradation in the Desert Regions of the Southeast Iberian Peninsula
Ramírez Juidias, Emilio; Madueño Luna, Antonio; Madueño Luna, José Miguel; López Gordillo, Miguel Calixto; Leiva Piedra, Jorge Luis (MDPI, 2023-08-11)Numerous drylands worldwide have experienced degradation of both soil and vegetation in proximity to watering areas. ...
-
Artículo
Assessing the Best Gap-Filling Technique for River Stage Data Suitable for Low Capacity Processors and Real-Time Application Using IoT
Madueño Luna, Antonio; López Lineros, Miriam; Estévez Gualda, Javier; Giráldez Cervera, Juan Vicente; Madueño Luna, José Miguel (MDPI, 2020-11)Hydrometeorological data sets are usually incomplete due to different reasons (malfunctioning sensors, collected data ...
-
Artículo
Characterization and Differentiation between Olive Varieties through Electrical Impedance Spectroscopy, Neural Networks and IoT
Madueño Luna, José Miguel; Madueño Luna, Antonio; Hidalgo Fernández, Rafael E. (MDPI, 2020)Electrical impedance has shown itself to be useful in measuring the properties and characteristics of agri-food products: ...
-
Patente
Procedimiento para la determinación cuantitativa del porcentaje de cocido en sosa cáustica de aceitunas y predicción del momento óptimo de finalización del mismo
Pleite Gutiérrez, Rafael; Madueño Luna, Antonio; Madueño Luna, José Miguel; López-Lineros, Míriam (Oficina Española de Patentes y Marcas , 2013-02-05)La presente invención tiene por objeto un procedimiento para la determinación cuantitativa del porcentaje de cocido de ...
-
Patente. Invención
Procedimiento para separación por diferencia de temperatura entre frutos con hueso y frutos sin hueso
Madueño Luna, Antonio; Pleite Gutiérrez, Rafael; Madueño Luna, José Miguel; López Lineros, Miriam (Organización Mundial de la Propiedad Intelectual (OMPI), 2013-08-29)La presente invención tiene por objeto un procedimiento para la separación de frutos con hueso de aquellos a los que les ...
-
Patente
Sistema de evaporación forzada de residuos líquidos por nebulización vibro-dinámica a baja presión empleando como fuente de energía un motor solar stirling.
Pleite Gutiérrez, Rafael; Madueño Luna, Antonio; Madueño Luna, José Miguel; López-Lineros, Míriam (Oficina Española de Patentes y Marcas , 2013-02-08)Sistema de evaporación forzada de residuos líquidos con nebulizadores vibro-dinámicos y empleando como fuente de energía ...